Last minute plaatsen – seizoen 2023

Wil je snel jouw cadeaubon verzilveren? Of je wilt gewoon genieten van een mooie ballonvaart zonder lang te moeten wachten?

Af en toe komt er last minute enkele plekjes vrij! Snel zijn is de boodschap!

First come, first served!

DatumOchtend- of avondvaartReserveer nu
Nog geen last minute vaarten beschikbaarMail ons!
Update: 7 april 2023

Wanneer varen we bij goed weer?
Maart, april, mei: zaterdag en zondag (ochtend en avond)
Juni, Juli en augustus: dagelijks van maandag tot en met zondag. In de weekenden zijn ochtendvaarten mogelijk.
September en oktober: vrijdagavond, zaterdag en zondag (ochtend en avond)

Op de dag van de ballonvaart nemen we tussen 13.30u en 14.30u. telefonisch contact met jou op. We kunnen pas op de dag zelf beslissen of we kunnen ballonvaren afhankelijk van het actuele weer. Voor een ochtendvaart is dit de avond voordien tussen 20.00u. en 21.00u. Wanneer er nadien wijzigingen zijn op basis van de weersvoorspellingen wordt er via sms gecommuniceerd.

Belangrijke informatie!

  • U dient zelf vervoer te voorzien na de landing om terug naar huis of op het opstijgterrein te geraken. Er wordt geen vervoer voorzien terug naar het opstijgterrein!
  • Indien u zich ziek voelt, symptomen hebt gelijkaardig aan covid-19, wachtend bent op een uitslag van een coronatest, vragen we met aandrang om de ballonvaart zo snel als mogelijk te annuleren.
  • Laattijdige annulatie van de ballonvaart leidt tot verlies van geldigheid cadeaubon.

Op onze website vindt u steeds de recentste informatie terug. Op de volgende specifieke pagina kan je bekijken hoe jouw ballonvaart eruit ziet.

Bij aankoop van cadeaubon zijn de Terms & Conditions aanvaard. Deze zijn en blijven geldig, ook bij het maken van een reservatie door derden die niet de cadeaubon hebben aangekocht.

Ons team kijkt er naar uit om u te mogen verwelkomen in onze ballonmand.

Team Herkballont